Известие

Collapse
No announcement yet.

какви са крушките на фаровете 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какви са крушките на фаровете 156

Здравейте колеги. Имам едно такова питане, какви са ми крушките на фаровете - къси и дълги - Алфа 156 1.9 GTD. много се кефя на тея дето светят в бяла светлина ама като не знам дали са Н4, Н7 и т.н. как дза си взема. моля някой ако знае да каже.
    Alfa 156 1.9 JTD 105
    Alfa 159 1.9 JTDm 150

Н7 къси, Н1 дълги

Comment

какви са крушките на фаровете 156

Здравейте колеги. Имам едно такова питане, какви са ми крушките на фаровете - къси и дълги - Алфа 156 1.9 GTD, 2000 год.. много се кефя на тея дето светят в бяла светлина ама като не знам дали са Н4, Н7 и т.н. как дза си взема. моля някой ако знае да каже.
      Alfa 156 1.9 JTD 105
      Alfa 159 1.9 JTDm 150

Comment

много благодаря. а някакъв съвет за крушките
        Alfa 156 1.9 JTD 105
        Alfa 159 1.9 JTDm 150

Comment

Н7 къси, Н1 дълги

Comment

под "тия с бяла" да нямаш предвид ксенон?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Маркови, не китайски

Comment

а обикновени бели крушки дет не са ксенон толко убаво светят ,че може да се утрепеш некъде стях - по-добре си вземи запалка да осветряваш пътя - слагай ксенон - малко пречи на отсрешното движение ,но какво пък никога не е късно да изядеш един пердах
                Alfa156 Against All

Comment

re

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                  ...малко пречи на отсрешното движение ,но какво пък никога не е късно да изядеш един пердах
                  Ксенон има смисъл на късите повече май...80-90% се кара на къси!
                  NESH
                  156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

малко пречи на отсрешното движение ,но какво пък никога не е късно да изядеш един пердах
                    Ако имаш лупи на ксенона няма да пречиш изобщо на никого. Режат светлината като с нож, стига да са ти добре регулирани фаровете.
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

е сега и 1000++лв остава за лупи да дам - да си пречи на насрещното .....
                      Alfa156 Against All

Comment

е сега и 1000++лв остава за лупи да дам - да си пречи на насрещното .....
                        мноо умно просто
                        как го роди това ....
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не е вярно това за лупите. Вскеи фар може да се пригоди за ксенон. Колкото заслепяваш с нормалните, толкова и с ксенона. Стига да си регулирани правилно фаровете.
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Всичко опира до колко парички си готов да дадеш за светлините ти. Ако си платежно способен, взвми си ксенон (на място ще ти обяснат и за цветове и за всичко). Ако ли не, но желаеш по-добро осветление на пътя, то си вземи едни оригинални крушки и ще останеш пак доволен. Това мога да те посъветвам. каквото и да направиш дай да го видим в краен вариянт
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

аз си избайцах едни за по 17 лв бели и съм доволен от тях не бъркат в очите на насрещните
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                              X